DESIGN

Design powered by Pieter Borst

Zoek je een uniek en doeltreffend design voor je nieuwe logo, huistijl, brochure, presentatie, boek of webshop? Bedrijf of particulier, iedereen is hier welkom.

Beelden vrijstaand maken, foto’s een beetje of veel aanpassen? Geen photoshop-klus is mij vreemd.

Met klanten als Montblanc, Frans Hals museum, Heineken, HEMA, Winclove, Kennedy van der Laan, Toyota & SamenMetMax heb ik natuurlijk niks te klagen maar nieuwe mensen om mee te werken en te sparren is altijd leuk. Ik heb er nu al zin in en ga graag samen met jou aan de slag.

Welkom bij Skulls n’ Jellyfish powered by Pieter Borst, leuk dat je er bent.

Montblanc

Een prachtig luxueus merk met een rijke geschiedenis, vooral bekend om de schrijfinstrumenten. Helaas kan ik niks laten zien vanwege de gevoelige informatie met betrekking tot de nieuwe collecties.
Met behulp van Indesign Powerpoint Photoshop en Illustrator maak ik de Deco Folders en de presentaties voor de markten. Er komt vormgeving, DTP,  beeldbewerking en timemanagement aan te pas.

Winclove Probiotics

Winclove Probiotics is een bedrijf dat probiotica maakt voor een betere kwaliteit van leven voor mensen in en buiten hun bedrijf. Met een mix van vormgeving, dtp, illustratie en art direction zien creaties als het impactrapport het licht. Maar ook items als boekjes, brochures, banners, verschillende beurs promotiematerialen en gebruikersinformatie.

Frans Hals Museum

Het is wel heel bijzonder om een heel klein onderdeel van de geschiedenis te zijn. Door middel van fotobewerking een “impressie” maken van een 15de-eeuws schilderij hoe deze eruit zal gaan zien nadat die schoongemaakt en gerenoveerd is. Het is fantastisch om te doen en om met zulke getalenteerde mensen te mogen werken.

HEMA

Wie kent HEMA nou niet, er zijn geen introducties voor nodig. DTP, Vormgevingen en beeldbewerking zijn de voornaamste werkzaamheden die nodig zijn om de vrolijke instore communicatiemiddelen van HEMA te creëeren.

Heineken

Bij Heineken denk je aan bier, en dat klopt. Om hun marketingdoelen, -technieken en -inzichten goed aan het personeel over te brengen worden er massale presentaties gegeven en je raad al wie deze in Powerpoint maakt, met de hulp van SamenMetMax want alleen redt je dat niet. Helaas kan ik niks laten zien, er staat natuurlijk vertrouwelijke informatie in.

Kennedy van der Laan

Kennedy van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 120 advocaten, geen kleine jongen dus. Voornamelijk illustreer ik de 1-lijn-portretten van de werknemers en verzorg een beetje DTP.

Toyota

Een allround klant, van nieuwsbrief en banners, tot aan brochures en Billboards. Werkzaamheden bestaan uit Beeldbewering, Vormgeving, DTP en illustreren.

Huisstijlen, logo's en infographics

Een kleine greep uit de vele logo’s, huisstijlen en infographic die door de jaren heen zijn gemaakt.

Posters, Lampenkappen & Patronen, all in house design

Wij gebruiken cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacybeleid | Sluit
Instellingen